Anmälnings- och Uttagningsformulär för orienteringsungdomar i Östergötland

Startsidan | Anmälda till läger | Klubbledarsida | Registera dig | Logga in

FRÅN OCH MED 2023 KOMMER ANMÄLNINGAR TILL LÄGER OCH RESOR I ÖOFS REGI ATT SKE VIA EVENTOR PÅ VARJE ENSKILT ARRANGEMANG.


Om det är första gången du använder systemet fyller du i dina uppgifter i formuläret som du hittar under Registrera dig i menyn uppe till höger, för att göra en anmälning och/eller uttagningsansökan.
Om du anmält dig till aktiviteter tidigare år loggar du bara in och uppdaterar dina uppgifter.

EFTERANMÄLAN: KONTAKTA ALLTID ANSVARIG FÖR RESAN/LÄGRET!!! INTE SÄKERT ATT ANSVARIG NOTERAR ANMÄLAN I OLSKOJ SOM KOMMER IN EFTER DET ATT ANMÄLAN GÅTT UT!


Under året finns det fyra läger att anmäla sig till:
Försäsongsläger (11-16 år),
USM-läger (15-16 år),
Riksläger (13-16 år) (måste också anmälas i Eventor) och
Eftersäsongsläger (11-16 år).
Mer info om lägren publiceras på ÖOFs hemsida och genom mejlutskick på ungdomsledare@o-of.se. För lägren behövs dina personuppgifter, resultatkortet som visas spelar ingen roll.

Det finns tre aktiviteter under året som man kan lämna en uttagningsansökan till för att sedan ev. bli uttagen:
Distriktsmatchen (DiM) (13-16 år),
Götalandsmästerskapen (GM) (13-16 år) och
Ungdoms SM (USM) (15-16 år).
Här behövs både dina personuppgifter och ett uppdaterat resultatkort. Så när du har sprungit vårens tävlingar är det dags att lämna in din ansökan för DiM, GM och USM.


Uttagningskriterier, information om arrangemangen och Team Östergötland hittar du på http://o-of.se/index.php?page=30. Där publiceras även vilka ungdomar som har blivit uttagna. Uttagna ungdomar uppmanas anmäla sig till de individuella tävlingarna i Eventor.

En klubbledare per klubb kan registrera sig på Klubbledarsidan för att se vilka från klubben som har anmält sig.

Ansvarig för lägren får inloggningsuppgifter från ungdomskommittén, ansvarig för uttagningsaktiviteter får kontaktlistor direkt från ungdomskommittén då uttagningen är klar.

Vill du vara ledare på Rikslägret? Hör av dig till ansvarig för resan som sedan hör av sig om du får en plats (ÖOF betalar det antal ledarplatser som krävs). Fyll gärna i formuläret precis som ungdomarna här på olskoj så att alla kontaktuppgifter finns samlade. Har du redan en användare loggar du bara in.


Har du frågor? Läs först Vanliga frågor längre ner på sidan. Om det inte hjälper kontakta Anna Håkansson på annalillyemilia@gmail.com eller 0730-386275.

Bilder från arrangemanget kan komma att publiceras på hemsidan. Föräldrar eller ungdomar måste ta kontakt med den som är ansvarig för aktiviteten om man inte vill vara med på bild.Vanliga frågor
Tävlingar jag sprungit efter att jag lämnat in min ansökan finns inte med i mitt resultatkort.
- Nej det gör de inte. Ditt resultatkort består av de tävlingar du sprungit fram till det att du lämnar in din ansökan, så uppdatera dina resultat först efter du har sprungit alla vårens tävlingar

Var uppdaterar jag mina resultat då jag har loggat in?
- Med "Uppdatera resultatkortet" intill ditt resultatkort. Detta gör du om du sedan tidigare har en användare eller om du vill uppdatera dina resultat inför USM.

Jag har inte koll på mitt personliga inlogg till Eventor, hur hittar jag mitt Eventor-ID?
- Gå in på "Sverigelistan" i menyn till vänster på Eventor. Välj en tävling som du har sprungit. Klicka först på din klass och sedan på ditt namn. Då ser du ett nummer sist i URL'en i adressfältet, det är ditt Eventor-ID.

Mitt resultatkort var tomt, vad ska jag göra?
- Kontrollera först att du skrivit in ditt Eventor-ID korrekt. Om du har det kan det ändå vara så att Eventor inte har svarat och då måste du höra av dig till annalillyemilia@gmail.com så att vi kan ta bort dig ur databasen och därefter kan du försöka igen.

Ska jag uppdatera uppgifter i mitt resultatkort för tävlingar jag är ej godkänd på?
- Ja! Om alla uppdaterar alla uppgifter det står att ni ska uppdatera hjälper ni varandra att fylla vår databas med uppgifter som vi inte kan hämta från Eventor. Om du inte har uppdaterat uppgifter på tävlingar du är ej godkänd på spelar det ju dock ingen roll för ditt eget resultatkort.

Jag har tappat bort mitt lösenord.
- Använd funktionen "Glömt lösenord?" på inloggningssidan. Inloggningsuppgifterna skickas då till din (ungdomens) e-postadress.

Mitt lösenord skickas inte till min mejl när jag registrerar mig eller när jag glömt lösenordet.
- Ibland hamnar mejlet med lösenordet i skräpposten, så kolla om mejlet finns där.

Jag kan inte registrera mig eftersom det står att jag redan är registrerad.
- Troligen har du anmält dig i systemet tidigare? Då behöver du bara logga in, inte göra en ny registrering.